top of page

Pavel Hrćan humanitarno za decu iz svratišta

Eko kurir je danas sa karving majstorom Hrćan Pavelom posetio Svratište i donirao lubenice na kojima su izrezbareni likovi po želji dece.

Deca su se osvežila voćem, uživala u majstorijama umetnika, biciklistički i ekološki edukovala od strane članova Eko kurira, a ovom prilikom je zvanično otvorena eko akcija prikupljanja školskog pribora, koja će trajati do 1. septembra.

- Na inicijativu Milana Minića, mog prijatelja, a inače člana kluba Eko kurir, pozvan sam da učestvujem u humanitarnoj akciji za decu iz Svratišta i da rezbarim lubenice po želji dece. Sa velikim zadovoljstvom sam ih rezbario, znajući da ću obradovati decu i “nabaciti” im osmeh na lice. Ovo mi je još jedna nova draga humanitarna akcija, priča Pavel Hrćan iz Kisača, profesionalni kuvar i podpredsednik karving asocijacije.

Kako kaže, rado je prihvatio poziv Eko kurira, jer jednostavno voli decu i za njega predstavlja poseban osećaj kada je u prilici da ih usreći na svojstven i zanimljiv način. Ideja je da Eko kuriri sve do 1. septembra po pozivu Novosađana dođu na kućne adrese po humanitarni školski paket i, bez nadoknade, odnesu do Svratišta, kako bi deca spremna dočekala početak školske godine.

bottom of page